fbpx

Фото огледало под наем за вашето фирмено коледно парти

фото огледало - иновативна фото будка

Направете вашето коледно парти неповторимо с забавни снимки и незабравими спомени

Готовите ли сте за вашето фирмено коледно парти? Искате ли да направите така, че то да бъде наистина неповторимо и да се превърне в събитие, което всички ще помнят с усмивка?

Ако търсите забавна и креативна идея, която да разнообрази вашето парти, фото огледалото под наем е идеалният избор за вас.

Фото огледалото е интерактивна open space фото будка, където гостите могат да се снимат сами или с приятели и да запазят своите снимки в цифров формат. Тя е чудесен начин за събиране на незабравими спомени от вашето парти и за създаване на по-силна връзка между колегите.

Предимства да наемете фото огледало за вашето фирмено коледно парти:

  • Фото огледалото ще помогне за създаване на по-приятна и позитивна атмосфера на партито. Тя ще помогне на хората да се опознаят по-добре и да се забавляват.

  • Фото огледалото ще помогне за създаването на незабравими спомени от партито. Гостите ще могат да запазят моментно принтирани  снимки за спомен и да ги споделят в социалните медии.

  • Фото огледалото ще бъде популярна сред гостите. То е забавна и интерактивна активност, която привлича вниманието и кара хората да се забавляват.

Ето как работи фото огледалото:

  1. Гостите избират забавен реквизит. Предлагаме богат избор от реквизит, като например табелки, маски, очила  и други забавни аксесоари. Гостите могат да използват реквизита, за да добавят още повече забавление към своите снимки.
  2. Гостите заставаат пред фото огледалото и заемат забавна поза. С помоща на наш асистент, фото огледалото  автоматично прави снимки, когато гостите застанат пред него. Гостите могат да заемат всяка поза, която искат, за да направят своите снимки още по-забавни.
  3. Гостите взимат своята снимка на телефона и/или разпечатана на висококачествена фото хартия. След като снимките са направени, гостите могат да ги запазят на телефона си или да ги разпечатат на висококачествена фото хартия. Снимката остава спомен от партито

Защо да изберете нас?

  • Предлагаме висококачествени фото огледала, които ще конфигурираме спрямо темата на събитието

  • Разполагаме с опитен екип, които ще се погрижат за всичко необходимо свързано с фото огледалото

  • Предлагаме гъвкавост и индивидуално обслужване, за да отговорим на вашите нужди

Готини опит
0 +
Проведени събития
0 +
Принтирани снимки
0 +

Част от отминали събития

Научете повече или поръчайте днес!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Call Now Button