fbpx

Фото огледало

отличен избор за създаване на незабравими спомени и повишаване на стойността на събитието за гостите.

Фото Огледалото е идеалното допълнение към всяко събитие, осигуряващо уникално и интерактивно изживяване, което гостите харесват.

Като организатори на събития, вие знаете колко е важно да поддържате гостите ангажирани и доволни.

С Фото Огледалото можете да постигнете точно това, като същевременно популяризирате своята марка и оставяте трайни спомени

Какво получавате наемайки фото огледало:

  • Ангажирайте и забавлявайте гостите си с интерактивно изживяване, което надхвърля типичните форми на забавление на събитието.
  • Предложете персонализирани сувенири, които гостите могат да вземат вкъщи, като увеличите стойността на тяхното изживяване и шансовете да свържат положителните си чувства с вашата марка.
  • Използвайте Фото Огледалото като ефективен маркетингов инструмент, като го персонализирате с вашето лого и цветове, за да увеличите видимостта на марката и да генерирате органичен шум в социалните медии.
Фото огледало за фирмено парти

✨ Уникални Дизайни и Стахотна атмосфера:

Фото огледалото се превръща в едно от най-уникалните допълнения към всяко събитие, тъй като безпроблемно съчетава елегантност с индивидуаления стил на събитието

Години опит
0 +
Събития
0 +
Принтирани снимки
0 +
Фото огледалото е иновативна фото будка за създаване на забавни снимки. То се състои от голям touch screen дисплей и професионална камера, която позволява на гостите да се снимат и да създават персонализирани снимки. 
Фото огледалото е подходящо за разнообразни събития – корпоративни партита, сватби, рождени дни, изложения, продуктови лансиране и други специални събития.
Фото огледалото предоставя забавен и интерактивен начин за създаване на снимки. Гостите могат да използват различни реквизити и да избират между статични снимки и GIF анимации. Снимките се принтират незабавно на висококачествена хартия ил/ и могат да бъдат взети дигитално и споделени в социалните медии.
Ние предлагаме възможности за персонализиране на снимките спрямо темата на вашето събитие. Това включва добавяне на лога, графики и други елементи, които да направят снимките уникални.
Нашата услуга за фото огледало включва наем на оборудване за определен период от време, доставка и монтаж на място, селфи аксесоари за забавни снимки, отпечатване на снимките на момента и възможност за изтегляне на цифрови копия на снимките чрез QR код.
За да резервирате фото огледало за вашето събитие, просто се свържете с нас чрез контактната форма или на посочения телефон. Ние ще ви предоставим повече информация и ще уточним всички детайли.
Фото огледалото наистина създава забавление и вълнение сред гостите. Вие ще видите как те се забавляват, създават креативни снимки и се ангажират активно със събитието. Това е отличен начин да осигурите незабравими спомени за всички присъстващи.
Цените за наем на фото огледало варират в зависимост от продължителността на събитието. Свържете се с нас, за да получите персонализирана оферта спрямо вашите нужди.
Ако не можете да намерите отговор на въпроса си, свържете се с нас, с радост ще отговорим

Често задавани въпроси

Част от фирмите, които ни се довериха

КОНТАКТИ

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Телефон:
+359-886-417-537
Еmail:
ninja@fotoninja.bg
Адрес:
София, бул. „Aкадемик Иван Евстратиев Гешов“ 2Е
Facebook: @fotoninjabg
Instagram: @fotoninjabg
Viber: +359-886-417-537
Call Now Button