fbpx

Направете Вашия Сватбен ден незабравим!

Създайте уникално атмосфера с Фото Огледало. Незабравима изненада и персонализиран подарък за вашите гости.

Сватбена атмосфера – скучна? Не и с Фото Огледало!

Много сватби се превръщат в поредица от ритуали, без истински забавни моменти, които да ангажират гостите. Стандартните развлечения не достигат до нивото на енергия и вълнение, което би накарало всеки да се почувства част от празника. А подаръците? Често остават незабележими или просто се захвърлят.

Представете си, че това се случва на вашата сватба… Не е приятно, нали?

Затова ви предлагаме нещо УНИКАЛНО и НЕЗАБРАВИМО!

Фото Огледало – революционно решение, което ще преобрази вашия специален ден в едно по-вълнуващо и персонализирано преживяване за вас и вашите гости.

Ето какво ще получите:

  • Страхотна атмосфера: Фото Огледало е магнит за гостите, с които с удоволствие ще се снимат, забавлявайки се и генерирайки нестихващ поток от веселие.
  • Уникално преживяване: Фото Огледало не е просто фотоапарат. То е интерактивна атракция, която ще ангажира гостите от всички възрасти.
  • Персонализиран подарък: Всеки гост ще получи персонализирана снимка, отпечатана на момента, за да си спомня за вашия ден с усмивка.

Фото Огледало – за сватба, изпълнена с енергия, забавни моменти и незабравими спомени!

Фото огледало за фирмено парти

✨ Уникални Дизайни и Стахотна атмосфера:

Възможност за персонализация, която ще направят фото огледалото уникално за Вашия стил и тема на сватбата.

💖 Персонализиран подарък за всеки гост

Запазете всеки смях, вълнение и емоция с помощта на нашето фото огледало. Всяка принтирана снимка е истинско произведение на изкуството, което ще съхранява спомените от сватбения ден завинаги. Идеален подарък за вашите гости.

🎉 Интерактивно Забавление

Заедно с гостите си, създайте неповторими моменти пред фото огледалото. Снимайте се във всяка възможна поза и добавете забавни елементи към Вашия сватбен албум.

ОТЗИВИ ОТ НАШИ КЛИЕНТИ

На нашата сватба Фото Огледалото беше голям хит! Гостите се забавляваха много и си взеха невероятни снимки като спомен. Благодарение на професионализма и отношение на екипа на FotoNinja , всичко беше перфектно.
Мария Петрова,
Булка
Най-добрият избор за сватбено забавление! Нашето фото огледало беше пълно с изненади и усмивки. Всички гости се забавляваха неспирно, а спомените от този ден са още по-ценни, благодарение на невероятната атмосфера, която фото огледалото създаде. Препоръчваме го с усмивка.
Елена и Иван
сем. Георгиеви
Невероятно изживяване! Нашата сватба стана още по-вълнуваща, благодарение на фото огледалото. Снимките са уникални, а забавлението, което предостави на гостите, беше неповторимо. Професионална услуга и страхотно сътрудничество. Благодаря ви FotoNinja!!!
Захаря
Булка
Благодарим за незабравимите моменти! FotoNinja беше хит на сватбата ни. Всички гости го харесаха. Принтираните снимки станаха идеален подарък за тях. Професионален и приятен екип, на който може да се разчита. Препоръчвам!
Гергана
Булка

Услугата фото огледало включва

Дигитални функции:

Как Работим?

  1. Консултация и Персонализация: Свържете се с нас, за да разберем Вашите предпочитания и темата на сватбата. Ще предложим оферта и изготвим визя на снимките.

  2. Доставка и Инсталация: Ние се грижим за доставката и инсталацията на фото огледалото на място, така че Вие и гостите Ви да можете да се насладите на него без грижи.

  3. Веселие и Спомени: Нека фото огледалото стане създател на едни от най-веселите и вълнуващи моменти на Вашия сватбен ден. Заедно ще създадем незабравими спомени!

Години опит
0 +
Сватби
0 +
Принтирани снимки
0 +

Често задавани въпроси

Фото огледалото не може да замести традиционния фотограф.

То предоставя инсталация за моментно принтирани снимки, като осигурява забавление и взаимодействие. Гостите получават уникални спомени и участие в интерактивно изживяване.

Нашето фото огледало е уникално, тъй като предоставя интерактивно и забавно преживяване за гостите. Снимките се принтират на момента, което ги прави иделния персонализиран подарък от Вашия специален ден.

Процесът на персонализация включва консултации с нашия екип, където обсъждаме темата, цветовете и дизайна на сватбата ви. Разработваме уникални дигитална рамка за снимките, която да отразят вашата индивидуалност и стил.

Нашият екип ще се погрижи за инсталацията предварително и ще бъде на място, за да се увери, че фото огледалото работи безпроблемно през цялото време, за което е ангажирано. Асистент ще помага на гостите, да направят и вземат свойте снимки.

Времетраенето на наема може да бъде адаптирано според вашите нужди. Обикновено предоставяме неограничен брой принтирани снимки, така че всички гости да могат да получат своя персонализиран спомен от Вашия специален ден.

Цената на наема варира в зависимост от продължителността на ангажираност, изискванията за персонализация и включените допълнителни услуги. Свържете се с нас, за да получите персонализирана оферта, включваща всички детайли за цената и услугите, които предоставяме.

Свържете се с нас още днес!

Готови ли сте да направите сватбата си още по-специална? Свържете се с нас за повече информация и резервации. Нека създадем заедно моменти, които ще останат в сърцата и ума на всички присъстващи!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Телефон:
+359-886-417-537
Еmail:
ninja@fotoninja.bg
Адрес:
София, бул. „Aкадемик Иван Евстратиев Гешов“ 2Е
Facebook: @fotoninjabg
Instagram: @fotoninjabg
Viber: +359-886-417-537
Call Now Button