fbpx

Фото огледалото (фото будка с иновативна визия) е новата тенденция при планирането на събития. То е идеалното допълнение към всяко събитие, независимо дали става въпрос за сватба, корпоративно събитие или конференция.

Тази иновативна фото будка е проектирана така, че да прилича на свободно стоящо огледало в цял ръст, което я прави допълнение към всеки декор. Но това огледало има тайна – то е и интерактивен екран!

фото огледало - иновативна фото будка

Фото Будка със иновативни функции

Нашето огледало е нещо повече от стандартна фото будка. То е пълно със забавни функции, които ще накарат гостите ви да искат да се върнат за още снимки. Интерфейсът на сензорния екран води потребителите през процеса на правене на перфектното селфи с подкани за добавяне на подпис или емотикони към снимката. Професионалното студиино осветление и апарат гарантира, че всеки ще изглежда по най-добрия начин на снимката. Огромният дисплей ще покаже снимката, така че да бъде видяна от всички снимащи се.

Висококачествени снимки

Фото огледалото ни предоставя на гостите възможност да получат снимките си на висококачествена фото хартия, а също така в цифров вид на момента посредством сканиране на QR код, така че да могат да ги споделят в социалните мрежи и да преживеят отново спомените от вашето събитие

Фото Будка за незабравимо изживяване

Във FotoNinja се гордеем с това, че предоставяме най-висококачествено изживяване, когато става въпрос за фото будка. С нашата фото огледало можете да сте сигурни, че гостите ви ще се забавляват и ще си тръгнат от събитието ви с трайни спомени – разпечатана снимка, която ще занесат вкъщи.

Ето няколко причини, поради които фото огледалото е идеалното допълнение към вашето събитие:

 

  • То е забавно! Фото огледалото е пълен с забавни функции, които ще накарат гостите ви да се забавляват и да създават незабравими спомени.
  • То е професионално. Фото огледалото използва висококачествено студийни осветление и апарат, за да гарантира, че всички снимки са страхотни.
  • То е персонализирано. Фото огледалото може да бъде персонализирано с вашия логото или други изображения, за да отговаря на темата на вашето събитие.

Ако търсите начин да направите вашето събитие незабравимо, фото огледалото е идеалното решение.

Поискайте оферта сега

Услугата ни се предлага с неограничен брой незабавно разпечатани снимки, реквизит, обслужващ персонал, персонализирани дигитални рамки за снимките. Поискайте оферта сега за Вашето събитие и вижте разликата, която фото огледалото може да направи!.

Call Now Button